Frisse updates en fruitig nieuws

al het nieuws van cool port packing rotterdam gebundeld

Wij houden u via deze pagina met regelmaat op de hoogte van de ontwikkelingen bij Cool Port Packing Rotterdam. Wilt u echt nooit meer een nieuwtje missen? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Opening Kloosterboer Cool Port

21 september 2017

Donderdag was het zover! De ware opening waar we allemaal op gewacht hebben; Kloosterboer Cool Port in Rotterdam opent haar deuren! De feestelijke opening was een groot succes, met maar liefst 500 aanwezigen om het vries- en koelcentrum te bewonderen!

Meer lezen

Exclusief en binnenkort bij CPPR: laserbranding van uw fruit

10 juli 2017

Milieuvriendelijk ondernemen? Dan mag onze unieke lasertechniek niet ontbreken! Wij gebruiken geen papieren labels meer, maar laseren wij uw logo, tekst of boodschap in de schil van het fruit. Foodsafe, milieuvriendelijk en volgens de laatste Europese wetgeving. 

Meer lezen
Kiwi's in ecopunnet

Primeur voor kiwi’s in ecopunnet

15 juni 2017

Afgelopen week zijn wij gestart met onze verpakactiviteiten. De kiwi’s hadden de primeur en werden geheel naar wens van de klant verpakt. Fijn om een totaaloplossing te bieden en de klant volledig te ontzorgen!

Meer lezen

Cool Port Packing Rotterdam start haar activiteiten!

24 mei 2017

Kloosterboer geeft invulling aan een ultramodern koel- en vrieshuis in het logistieke hart van Europa. Extra bijzonder is dat het beschikt over een inhouse pakstation! Aangenaam: Cool Port Packing Rotterdam.

Meer lezen

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions