Frisse updates en fruitig nieuws

al het nieuws van cool port packing rotterdam gebundeld

Wij houden u via deze pagina met regelmaat op de hoogte van de ontwikkelingen bij Cool Port Packing Rotterdam. Wilt u echt nooit meer een nieuwtje missen? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Vacature: administratieve teamplayer

10 januari 2018

Voor onze administratieafdeling zijn wij op zoek naar een fulltimer! Ben jij secuur en nauwkeurig in het aannemen en verwerken van orders en ben jij dynamisch en communicatief vaardig? Lees dan zeker verder en check wat wij van jou verlangen en wat jij van ons mag verwachten.

Meer lezen

Ontdek onze blauwe bessenlijn

06 november 2017

Het is de tijd van het jaar, de blauwe bessen worden weer volop gegeten. Omdat de blauwe bessenlijn veel in werking is bij Cool Port Packing Rotterdam, laten wij u graag weten wat de voordelen zijn van het eten van die heerlijke blauwe bessen.

Meer lezen

Verpakken van biologische producten

20 oktober 2017

Een product is biologisch gecertificeerd als het voldoet aan de regelgeving. Om deze producten te produceren, verwerken of verpakken, is een certificering nodig. Wij kunnen met trots vermelden dat wij dit certificaat hebben behaald.

Meer lezen

Opening Kloosterboer Cool Port

21 september 2017

Donderdag was het zover! De ware opening waar we allemaal op gewacht hebben; Kloosterboer Cool Port in Rotterdam opent haar deuren! De feestelijke opening was een groot succes, met maar liefst 500 aanwezigen om het vries- en koelcentrum te bewonderen!

Meer lezen

Exclusief en binnenkort bij CPPR: laserbranding van uw fruit

10 juli 2017

Milieuvriendelijk ondernemen? Dan mag onze unieke lasertechniek niet ontbreken! Wij gebruiken geen papieren labels meer, maar laseren wij uw logo, tekst of boodschap in de schil van het fruit. Foodsafe, milieuvriendelijk en volgens de laatste Europese wetgeving. 

Meer lezen
Kiwi's in ecopunnet

Primeur voor kiwi’s in ecopunnet

15 juni 2017

Afgelopen week zijn wij gestart met onze verpakactiviteiten. De kiwi’s hadden de primeur en werden geheel naar wens van de klant verpakt. Fijn om een totaaloplossing te bieden en de klant volledig te ontzorgen!

Meer lezen

Cool Port Packing Rotterdam start haar activiteiten!

24 mei 2017

Kloosterboer geeft invulling aan een ultramodern koel- en vrieshuis in het logistieke hart van Europa. Extra bijzonder is dat het beschikt over een inhouse pakstation! Aangenaam: Cool Port Packing Rotterdam.

Meer lezen

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions