Cool Port Packing Rotterdam start haar activiteiten!

begin juni starten de activiteiten van ons inhouse pakstation

Het kloppende logistieke hart van Europa is de ideale plek om een ultramodern koel- en vrieshuis te verwezenlijken. Kloosterboer geeft hier invulling aan en over enkele weken starten wij met onze eerste activiteiten. Extra bijzonder is dat het koel- en vrieshuis beschikt over een inhouse pakstation. Cool Port Packing Rotterdam is het nieuwe en duurzame sorteer, om- en verpakstation in de haven van Rotterdam.

Als het gaat om verpakken, sorteren, ompakken, labelen en koelen

Cool Port Packing Rotterdam staat voor het zorgvuldig, hygiënisch en snel verpakken van vers groente en fruit. En dat is pas het begin! Naast het verpakken, verzorgen wij namelijk het volledige proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen en dat doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Ontzorging in het gehele verpakproces

Kloosterboer besteedt het proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen uit aan Cool Port Packing Rotterdam. Wij zijn de professionele AGF-partner die als onafhankelijke partij alle VAS-diensten (value added services) gaat verrichten. Groente en fruit verdienen een bijzondere behandeling en dat weten wij als geen ander, daardoor krijgt ieder product de aandacht die het verdient. De verpakkers hebben evenveel toewijding voor het netten van een container sinaasappels als het flowpacken van een aantal dozen avocado’s.

SI NECESITA ENVASAR, SELECCIONAR, EMPAQUETAR, ETIQUETAR Y REFRIGERAR

Cool Port Packing Rotterdam garantiza un envasado cuidadoso, higiénico y rápido de su hortaliza y fruta fresca. ¡Y esto no ha hecho más que empezar! Es decir, además del envasado nos encargamos de todo el proceso de selección, envasado, empaquetado y etiquetado, las 24 horas del día y 7 días a la semana.

© Cool Port Packing Rotterdam 
Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Código del puerto 2450
+31 (0)10-3132786info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions