Wij zijn uw AGF-partner!

Als het gaat om verpakken, sorteren, ompakken, labelen en koelen!

meer over ons werk

Ontzorgt in het gehele verpakproces

De specialist met oneindige verpakkings mogelijkheden

Cool Port Packing Rotterdam staat voor het zorgvuldig, hygiënisch en snel verpakken van uw verse groente en fruit. En dat is pas het begin! Wij verzorgen naast verpakken namelijk het volledige proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen. Dat doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Uw groente en fruit verdienen een speciale behandeling en dat weten wij als geen ander. Onze verpakkers hebben evenveel toewijding voor het netten van een container sinaasappels als het flowpacken van een aantal dozen avocado’s.

Wij combineren kwaliteit met flexibiliteit, dat merkt u in alles wat wij doen. Kwaliteit ziet u terug in de zorgvuldigheid, efficiëntie en hygiëne van onze verpakkers. De flexibiliteit heeft te maken met onze werktijden en met het aantrekkelijke tarief. U heeft bij ons de zekerheid dat tegen een scherp, vooraf vastgesteld, tarief de klus geklaard wordt. Geen verrassingen achteraf en afspraak is afspraak!

Voor al uw AGF-wensen

Veel binnen- en buitenlandse producenten, groothandelaren en exporteurs hebben wij al mogen ontzorgen in hun complete verpakproces. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan denken wij met u mee.

Onze mogelijkheden zijn ongekend! Voel u welkom in de duurzame omgeving van Cool Port Packing Rotterdam, waar flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamwork en resultaatgerichtheid centraal staan.

maak kennis met ons team

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions