Maximale versheid door koeling

Keep it cool

De productieomgeving en de faciliteiten voor het verpakken van groente en fruit zijn zeer veeleisend en gevarieerd. Het optimaal houden van de kwaliteit van uw goederen staat bij ons heel hoog in het vaandel. Vandaar dat wij alle sorteer-, ompak- en verpakwerkzaamheden in een gekoelde ruimte laten plaatsvinden. Nadat uw lading naar uw wens verpakt en gelabeld is op locatie bij Cool Port Rotterdam, kunnen wij deze gekoeld voor u opslaan. Wij zijn het inhouse pakstation in dit enorme koel- en vrieshuis. Doordat wij alle werkzaamheden onder één dak doen, scheelt dit u een extra transporthandeling, wel zo efficiënt!

groot logistiek voordeel

Voor veel intercontinentale lijndiensten is de haven van Rotterdam de eerste aanloophaven in Europa. Door haar snelle en zorgvuldige overslag blinkt zij uit in snelheid en betrouwbaarheid. De aangekomen gekoelde container hoeft niet meer naar locatie in het land toe, maar kan op deze duurzame locatie blijven, waar alle verpak- en koelfaciliteiten aanwezig zijn.

Uw hoofd en producten koel houden?

BEL 010-3132786

alles onder één dak

Naast het transport van koel- en vrieslading per koelcontainer vindt bij ons ook gespecialiseerde reeferoverslag van groente en fruit plaats. Voor de gekoelde lading is de tijdwinst die vervoer via Rotterdam oplevert heel gunstig, want op deze manier komen uw producten in optimale conditie en maximaal vers bij uw klant aan. Ons team adviseert u graag!

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions