Labeling zorgt voor onderscheidend vermogen

Herkenbaar in het schap

Door een label kunt u uw groente en fruit herkenbaar in het schap zetten. Ook krijgt de consument door een duidelijk en herkenbaar label meer zekerheid over de kwaliteit van een product. Indien u al over een eigen label beschikt, kunnen wij u helpen bij het bestickeren van de juiste verpakkingen van uw producten.

Labels printen met gemak

Als u ons uw label toestuurt, bekijken en bespreken wij de mogelijkheden voor het bestickeren van uw verpakkingen met u. Onze machines zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en flexibel, waardoor zij eenvoudig etiketformaten kunnen aanpassen. Onze medewerkers zorgen voor de controle, zodat ieder zakje appels of gesealde komkommer van het juiste etiket voorzien wordt.

Ook herkenbaar in het schap?

BEL 010-3132786

Labelen per doos of vrucht

Nadat u heeft besloten per hoeveel items u uw producten met welk materiaal verpakt wilt hebben, kunnen wij de machines instellen om uw stickers op het juiste formaat te maken. Dit kunnen wij zowel in kleur als zwart-wit doen. Tevens worden de nieuwste lasertechnieken volgens Europese wetgeving gebruikt, waardoor wij zelfs direct uw label op uw producten kunnen laseren. Denk hierbij aan laserbranding van gember, avocado, citrusfruit, meloen en pompoen. 

Wat te doen na stickering?

Nadat uw producten van de juiste stickers voorzien zijn, zijn zij klaar om naar uw klant gestuurd te worden. Heeft u uw producten pas op een later moment nodig? Dan kan Kloosterboer u ondersteunen in het koelen en vers houden van uw groente en fruit. Die samenwerking, dat kenmerkt een hecht partnerschap in de AGF!

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions