Frisse updates en fruitig nieuws

al het nieuws van cool port packing rotterdam gebundeld

Wij houden u via deze pagina met regelmaat op de hoogte van de ontwikkelingen bij Cool Port Packing Rotterdam. Wilt u echt nooit meer een nieuwtje missen? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

VACATURE Keurmeester (fulltime)

8 februari 2019

Werken bij Cool Port Packing Rotterdam betekent werken in een dynamische organisatie met ambitieuze collega’s. Heb je oog voor detail en kwaliteit binnen AGF en durf jij de uitdaging aan om de bestaande werkwijze te innoveren en het keurproces te verbeteren?
Dan is Cool Port Packing op zoek naar jou!

Meer lezen
Vacature CPPR

VACATURE: Supervisor AGF

20 december 2018

Ben jij iemand die zijn of haar handen uit de mouwen steekt en altijd druk in beweging is? Kan je goed communiceren op verschillende niveaus in de organisatie en heb je kennis van het productieproces? Wij zijn op zoek naar jou!

Meer lezen

Ontdek onze blauwe bessenlijn

23 juli 2018

Het is de tijd van het jaar, de blauwe bessen worden weer volop gegeten. Omdat de blauwe bessenlijn veel in werking is bij Cool Port Packing Rotterdam, laten wij u graag weten wat de voordelen zijn van het eten van die heerlijke blauwe bessen.

Meer lezen

Kloosterboer Cool Port één van de duurzaamste koel- en vrieshuizen

11 juli 2018

Op 25 juni 2018 is Kloosterboer Cool Port uitgeroepen tot één van de duurzaamste koel- en vrieshuizen van Nederland. Met een score van 86,76% heeft zij het BREEAM-NL oplevercertificaat “outstanding” ontvangen. Wij zijn trots op onze samenwerkingspartner!

Meer lezen

Maak kennis met onze gezonde gemberlijn

2 juli 2018

Gember is één van de gezondste specerijen van de wereld en mede om die reden hebben wij een aparte gemberlijn ontwikkeld. De machine draait op volle toeren en we nemen u graag mee in de wereld van de gember. 

Meer lezen

CPPR sprak op Havencongres over partnership

26 april 2018

Afgelopen week heeft René van CPPR, samen met Jack Kloosterboer (algemeen directeur van Kloosterboer), gesproken op het Havencongres. Hun spontane verhaal ging voornamelijk over hun samenwerking en partnerschip in de haven: Rotterdam samen verkopen.

Meer lezen

Verpakken van biologische producten

20 oktober 2017

Een product is biologisch gecertificeerd als het voldoet aan de regelgeving. Om deze producten te produceren, verwerken of verpakken, is een certificering nodig. Wij kunnen met trots vermelden dat wij dit certificaat hebben behaald.

Meer lezen

Opening Kloosterboer Cool Port

21 september 2017

Donderdag was het zover! De ware opening waar we allemaal op gewacht hebben; Kloosterboer Cool Port in Rotterdam opent haar deuren! De feestelijke opening was een groot succes, met maar liefst 500 aanwezigen om het vries- en koelcentrum te bewonderen!

Meer lezen

Exclusief en binnenkort bij CPPR: laserbranding van uw fruit

10 juli 2017

Milieuvriendelijk ondernemen? Dan mag onze unieke lasertechniek niet ontbreken! Wij gebruiken geen papieren labels meer, maar laseren wij uw logo, tekst of boodschap in de schil van het fruit. Foodsafe, milieuvriendelijk en volgens de laatste Europese wetgeving. 

Meer lezen

Cool Port Packing Rotterdam start haar activiteiten!

24 mei 2017

Kloosterboer geeft invulling aan een ultramodern koel- en vrieshuis in het logistieke hart van Europa. Extra bijzonder is dat het beschikt over een inhouse pakstation! Aangenaam: Cool Port Packing Rotterdam.

Meer lezen

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions