Cool Port Packing Rotterdam start haar activiteiten!

begin juni starten de activiteiten van ons inhouse pakstation

Het kloppende logistieke hart van Europa is de ideale plek om een ultramodern koel- en vrieshuis te verwezenlijken. Kloosterboer geeft hier invulling aan en over enkele weken starten wij met onze eerste activiteiten. Extra bijzonder is dat het koel- en vrieshuis beschikt over een inhouse pakstation. Cool Port Packing Rotterdam is het nieuwe en duurzame sorteer, om- en verpakstation in de haven van Rotterdam.

Als het gaat om verpakken, sorteren, ompakken, labelen en koelen

Cool Port Packing Rotterdam staat voor het zorgvuldig, hygiënisch en snel verpakken van vers groente en fruit. En dat is pas het begin! Naast het verpakken, verzorgen wij namelijk het volledige proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen en dat doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Ontzorging in het gehele verpakproces

Kloosterboer besteedt het proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen uit aan Cool Port Packing Rotterdam. Wij zijn de professionele AGF-partner die als onafhankelijke partij alle VAS-diensten (value added services) gaat verrichten. Groente en fruit verdienen een bijzondere behandeling en dat weten wij als geen ander, daardoor krijgt ieder product de aandacht die het verdient. De verpakkers hebben evenveel toewijding voor het netten van een container sinaasappels als het flowpacken van een aantal dozen avocado’s.

Voor al uw AGF-wensen

Met ruime kennis en ervaring, een modern ERP-systeem en een zeer uitgebreid machinepark worden vanaf 1 juni groente en fruit gesorteerd en verpakt. De mogelijkheden zijn ongekend en alles wordt naar wens van de klant verpakt. Een greep uit de verpakmogelijkheden: flowpack, ecopunnet, girsac, netten en topseal.

Snel, hygiënisch, kwalitatief en deskundig

Cool Port Packing Rotterdam biedt zekerheid, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Tegen een scherp en vooraf vastgesteld tarief wordt uw klus geklaard, afspraak is afspraak! Wij verwelkomen u van harte in onze duurzame omgeving, waar flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid, teamwork en resultaatgerichtheid centraal staan.

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions