Laat uw identiteit in iedere vrucht terugkomen

Opvallend in het schap door milieuvriendelijk laseren van uw fruit

Papieren labeling zorgt voor een onderscheidend vermogen in het schap, maar zorgt ook voor een extra belasting voor het milieu. Wilt u echt opvallen in het schap en tegelijkertijd milieuvriendelijk ondernemen? Maak dan gebruik van onze unieke lasertechniek! Binnenkort kunnen wij heel eenvoudig en volgens de laatste Europese wetgeving uw logo, tekst of eigen boodschap in de schil van uw fruit laseren.

Eigen identiteit op uw vruchten

Of u nu uw eigen logo, een bepaalde tekst of boodschap over wilt brengen, met laserbranding is bijna alles mogelijk! Bovenstaand ziet u een film van hoe meloenen gelaserbrand zijn. Uw identiteit en milieuvriendelijke gedachte laat u nog sterker naar voren komen door gebruik te maken van laserbranding: de laatste technieken op het gebied van labeling.

Foodsafe en milieuvriendelijk laseren

Iedere vrucht verdient een bijzondere behandeling en dat weten wij als geen ander. Daardoor krijgt ieder product bij ons de aandacht die het verdient. Ook bij laserbranding staat de kwaliteit van het fruit voorop en dat betekent dat de laser uitgebreid getest wordt, alvorens wij deze in gebruik gaan nemen. Hij voldoet aan de laatste Europese wetgeving en is foodsafe, wat betekent dat hij ook geschikt is om biologische producten te laseren.

Op bijna al het fruit toepasbaar

De laserbrander kan gebruikt worden op veel verschillende soorten fruit en de dikte van de schil maakt hierbij niet uit. Een meloen met een dikke schil kan namelijk net zo goed gelaserd worden als een kiwi met een dunne schil. U hoeft geen keuze meer te maken of u per doos of per vrucht wenst te labelen, onze laser zorgt ervoor dat al uw vruchten van uw eigen label voorzien worden. Momenteel zijn wij de laser aan het testen op gember, avocado, citrusfruit, meloen en pompoen.

Nadat uw producten van de juiste laserbranding voorzien zijn, kunnen zij eigenlijk naar uw klant verzonden worden. Heeft u uw producten nog niet direct nodig? Dan kan onze hechte AGF-partner Kloosterboer u ondersteunen in het koel en vers houden van uw fruit.

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions