Maak kennis met onze gezonde gemberlijn

van het sorteren tot aan de kwaliteit, alles is onder controle

Voordat wij besloten welke volgende machine wij wilden ontwikkelen, is uitgebreid onderzoek gedaan. De vraag van onze klant speelde hierin een zeer grote rol. Natuurlijk hebben wij ook meer dan voldoende rekening gehouden met de gezondheidstendens van de huidige maatschappij.

Aangezien gezondheid en duurzaamheid bij ons bedrijf hoog in het vaandel staat, kon een gemberlijn niet ontbreken. Dat werd dan ook de nieuwe investering van Cool Port Packing Rotterdam en het resultaat mag er zijn!

Voordelen van de nieuwe gemberlijn

Buiten dat we sneller, hygiënischer en zorgvuldiger kunnen sorteren en ompakken, brengt de nieuwe gemberlijn nog meer voordelen met zich mee. Door de automatisering hebben onze medewerkers namelijk meer tijd over om zich volledig te focussen op het uitzoeken en verpakken.

Van pallets stapelen en binden, het aansturen van de productielijn tot aan de kwaliteitscontrole, alles is verbeterd. Met al deze goede ontwikkelingen kon een nieuwe flowpackmachine, speciaal voor gember, niet uitblijven. Beiden investeringen maken dat geen enkele wens op het gebied van het sorteren en verpakken voor ons te gek is.

Waar is gember goed voor?

Gember is één van de meest geconsumeerde en gezondste specerijen van de wereld en gelukkig is hij het hele jaar verkrijgbaar. Het staat bekend om zijn positieve effecten op ons lichaam:

  • Bestrijding van misselijkheid, maagzuur en een opgeblazen gevoel.
  • Remmen van ontstekingen.
  • Bevorderen van de opname van voedingsstoffen.
  • Versterken van het immuunsysteem.
  • Werkt als een natuurlijke pijnstiller.
  • Verbeteren van de hersenfunctie.

Zo eet en drinkt u meer gember

Gember kunt u perfect raspen, persen, konfijten, kristalliseren, wokken of meestoven. Dit beperkt zich zeker niet alleen tot Oosterse gerechten en wordt zelfs gebruikt in de Nederlandse keuken. Denk hierbij aan gember in rode kool, appelmoes of in een boterkoek. Liever wat eenvoudiger gember tot u nemen? Maak dan gemberthee!

Verse gember is verder eenvoudig te bewaren in de koelkast: rol het op in keukenpapier en wikkel het daarna losjes in plastic folie.

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions