Ontdek onze blauwe bessenlijn 

De blauwe bessenlijn in actie!

Dagelijks gaan er kilo’s blauwe bessen over de blauwe bessenlijn bij Cool Port Packing Rotterdam, en dat is niet zonder reden. De bessen worden in vele kleuren, grootte en hardheid uitgesorteerd. Dit gebeurt nauwkeurig en met precisie aan de hand van de blauwe bessenlijn.

Elke bes heeft zijn eigen kwaliteiten en die vindt u terug in de gesorteerde punnets, welke een hoeveelheid van 125 gram tot 350 gram kunnen hebben of zelfs in buckets van 500 gram verkrijgbaar zijn!

Healthy Berries

Momenteel zijn wij volop bezig met het verpakken van blauwe bessen in diverse maten, kleuren en hardheden. Zo een handje bosbessen, is eigenlijk heel erg goed. Het brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Om echt gezond bezig te zijn, voegt u een handje blauwe bessen toe aan uw ontbijt en u bent helemaal klaar voor de dag!

Waarom zijn blauwe bessen gezond?

Dat blauwe bessen gezond zijn, weet u wellicht al. Maar de voordelen van het dagelijks eten van een handje bessen zijn oneindig! Zo zorgen blauwe bessen voor:
- Het beschermen tegen kanker. Door blauwe bessen te eten, krijgt u antioxidanten zoals vitamine A en C binnen. Deze stoffen beschermen tegen vrije radicalen.
- De verlaging van cholesterol. Door een handje blauwe bessen wordt de oxidatie van slecht cholesterol verminderd.
- Verbetering van de hersenen. En dan hebben we het over de functie van de hersenen.
- Een goede blaas. De stoffen die blauwe bessen bevatten, beletten bepaalde bacteriën en zo worden mogelijk urineweginfecties voorkomen.
- De bevordering van de spijsvertering. Het eten van bosbessen zorgt voor een plattere buik en minder krampen.

Zoals u ziet, zorgen blauwe bessen voor veel gezondheidsvoordelen. Een klein handje per dag levert veel goeds op. Eat those healthy berries!

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions