Opening Kloosterboer Cool Port

Het is zover. de grote dag!

Afgelopen donderdag 21 september was de grote dag! De opening van Kloosterboer Cool Port in Rotterdam vond plaats. 500 gasten waren aanwezig om de feestelijke opening bij te wonen. Het nieuwe koel- en vriescentrum verwacht minimaal 400.000 pallets per jaar door te voeren. De opslagcapaciteit van 40.000 pallets biedt ruim de mogelijkheid voor het doorvoeren van deze hoeveelheid, verdeeld over een vriesopslag en koelopslag.

De bouw van Kloosterboer Cool Port

De begane grond dient zich als expeditie-ruimte van 7.500 vierkante meter met 38 dockshelters. De eerste verdieping is de in- en ompakruimte voor AGF, ingericht met onder andere een professionele druivenlijn en blauwe bessenlijn. Tevens vindt hier ook de nieuwe techniek van laserbranding plaats!

Plannen werden tien jaar terug al gesmeed!

“Het is precies geworden, als we in gedachte hadden!”, geeft Jack Kloosterboer aan. Ondanks het feit dat tien jaar geleden al plannen werden gemaakt, is het nu werkelijkheid geworden.

Jaco Hooij van Kloosterboer is trots op wat is neergezet:“We zijn erg blij met het design en de mogelijkheden van het koel- en vriescentrum. Door de gunstige ligging zullen transportbewegingen hier tot een minimum worden beperkt. Zo kan de inspectie van lege containers in de directe omgeving van Cool Port plaatsvinden. Op die manier kunnen diezelfde containers weer worden ingezet om verladen naar de Maasvlakte te gaan."

Risico’s nemen

Michel Jansen van Total Produce is erg te spreken over de opening van Kloosterboer Cool Port in Rotterdam. Voor Total Produce was het een grote stap om de eigen logistiek op te geven en uit te besteden aan een dienstverlener: "Ondernemen is risico’s nemen. Dankzij deze verpakkingsmogelijkheden kunnen we onze klanten van veel meer toegevoegde waarde voorzien, dan op de vorige locatie ooit mogelijk was geweest!”

 Feestelijke opening

De grote opening werd verricht door de Zuid-Hollandse Commissaris van de Koning Jaap Smit. Nadat alle bezoekers deze ware opening hebben bekeken en de illusionist Victor Mids een grote voorstelling heeft gegeven, maakten de bezoekers van de gelegenheid gebruik om een tour door het pand te krijgen. De opening was een waar succes en we danken een ieder voor zijn/haar aanwezigheid!

Heeft u de opening gemist? Bekijk het dan eens rustig na in onderstaande film!

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions