Primeur voor kiwi’s in ecopunnet

Geen half werk, maar volledige ontzorging

Op 12 juni zijn onze eerste werkzaamheden gestart. De kiwi’s die wij in ecopunnet verpakt hebben, hadden de primeur! De eerste verpakwerkzaamheden voltooiden wij vanuit het gloednieuwe, innovatieve en duurzame pand van Kloosterboer, waar wij onlangs ons inhouse om- en verpakstation gevestigd hebben.

Ontelbare verpakmogelijkheden

Wij verpakken groente en fruit altijd naar de wens van de klant en denken hierin oplossingsgericht en effectief mee. De eerste opdracht die wij kregen, was het ompakken van kiwi’s van bulk naar ecopunnet. Heel fijn dat ons machinepark geen grenzen kent en wij deze opdracht dus direct aan konden nemen!

Wilt u ook uw kiwi’s of ander fruit laten verpakken? Schroom dan niet om contact op te nemen via 010-3132786. Wij denken graag met u mee over een goede en kostenbesparende oplossing!

Versheid en kwaliteit

Kiwi’s verdienen een speciale behandeling en dat weten onze medewerkers als geen ander. Net als onze klanten streeft Cool Port Packing Rotterdam naar een perfecte kwaliteit van groente en fruit. Door continue ontwikkeling van onze machines, methodes en werkwijze zorgen wij dat wij deze versheid en kwaliteit kunnen waarborgen.

Duurzaam verpakken

Al onze werkzaamheden voeren wij op een innoverende en duurzame locatie uit, in de Waal-Eemshaven van Rotterdam. Wij weten dat wij verantwoord ondernemen, maar weet u dat ook? Hoe wij dat precies doen, dat leest u hier.

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions