VACATURE: Supervisor AGF

Ben jij iemand die zijn of haar handen uit de mouwen steekt en altijd druk in beweging is? Kan je goed communiceren op verschillende niveaus in de organisatie en heb je kennis van het productieproces? Dan is Cool Port Packing Rotterdam op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als ‘supervisor AGF’ bij CPPR ben je verantwoordelijk voor het aansturen van onze (Poolse) uitzendkrachten in één van de productiehallen en werk je nauw samen met de planningsmedewerkers. Je bent de spin in het web en schakelt met het loodskantoor, de manager operations, afdeling commercie en supervisors van andere afdelingen. Je denkt actief mee over het optimaliseren van werkprocessen.

Wie zijn wij?

Cool Port Packing Rotterdam (CPPR) is het nieuwe en duurzame sorteer-, om- en verpakstation in de haven van Rotterdam. Wij staan voor snelle en zorgvuldige handelingen in het vers verpakken van groente en fruit. Wij verzorgen naast verpakken het volledige proces van sorteren, ompakken en labelen. De vraag naar onze diensten stijgt en daarom zijn wij per direct op zoek naar een supervisor AGF.

WIE BEN JIJ?

Jij bent iemand die zijn of haar handen uit de mouwen steekt en altijd druk in beweging bent. Je kan goed communiceren op verschillende niveaus in de organisatie. Je hebt kennis van het productieproces, maar ook van de processen eromheen, denk hierbij aan klantrelaties, (voedsel-)veiligheid en aansturing van productiemedewerkers. Verder heb je affiniteit met de AGF branche.

DAARNAAST:

Onderhoud je goed contact met de loods en het loodskantoor en zorg je ervoor dat de wensen worden vertaald naar taken voor de uitzendkrachten.
Houd je toezicht op werkprocessen en een efficiënte inrichting ervan.
Signaleer je op de werkvoer acute problemen en los je deze direct en proactief op.
Geef je de medewerkers instructies over de werkzaamheden en vervul je een coachende rol.
Werk je samen met je collega’s aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen.
Draag je zorg voor de juiste administratieve afhandeling van de verrichte werkzaamheden.

WAT HEB JIJ HIERVOOR NODIG?

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Pools is een pre.
  • Communicatieve vaardigheden.
  • Mbo werk- en denkniveau en ervaring met leidinggeven en aansturen.
  • Een rijbewijs B.
  • Flexibele instelling en aanpassingsvermogen.
  • Inlevingsvermogen en het kunnen stellen van prioriteiten.
  • Zelfstandige werkhouding en het kunnen bewaken van eigen targets en doelstellingen.
  • Enthousiasme en gedrevenheid.
  • Bij voorkeur woonachtig in regio Rotterdam/Westland.

Wat kan je van ons verwachten?

Een veelzijdige en uitdagende functie in een enthousiast team, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Wij bieden een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband. Wij hebben een personeelsvereniging die af en toe leuke uitjes organiseert. Daarnaast staat de ontwikkeling van iedereen binnen het bedrijf hoog in het vaandel.

Wil jij samen met jouw team van collega’s werken aan de verdere groei van ons nieuwe en duurzame verpakkingsbedrijf met internationale contacten en een Hollandse nuchterheid? Dan zijn jij en CPPR de perfecte match.

Interesse? Solliciteer direct!

Kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan uiterlijk 4 januari jouw cv en een motivatie naar hr@cppr.nl t.a.v. Digna Duijvestijn.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, dan kun je die stellen aan René Tunker, telefoonnummer 06-57437236.

Vragen of meer informatie over deze functie?

bel rené op 010 3132786

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions