Ontelbare verpakmogelijkheden

Wij zijn uw AGF-partner

Het kloppende logistieke hart van Europa is de ideale plek om een ultramodern koel- en vrieshuis te verwezenlijken. Kloosterboer heeft hier invulling aan gegeven en in juni 2017 zijn de eerste activiteiten gestart. Extra bijzonder is dat het koel- en vrieshuis beschikt over een inhouse pakstation. Cool Port Packing Rotterdam is het nieuwe en duurzame sorteer, om- en verpakstation in de haven van Rotterdam.

Ontzorging in het gehele verpakproces

Cool Port Packing Rotterdam staat voor snelle en zorgvuldige handelingen in het vers verpakken van uw groente en fruit. Maar dat is pas het begin, want wij verzorgen naast verpakken het volledige proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verpakproces, de hygiëne en voedselveiligheid van uw producten. Wij zijn BRC-gecertificeerd en staan garant voor kwaliteit.

Van alle markten thuis

Wij kennen geen grenzen en laten ons door uw wensen leiden. Of u nu één girsac zoete aardappels nodig heeft of juist een container met kiwi's in ecopunnets, wij denken graag met u mee en zorgen dat het geregeld wordt! Voor zowel binnen- en buitenlandse producenten, groothandelaren en exporteurs zijn wij een efficiënte en hygiënische tussenschakel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

BEL 010-3132786

vooraf volledige duidelijkheid

Heeft u een spoedklus tussendoor of biedt u ons regelmatig terugkerende werkzaamheden? Dat maakt voor u en voor ons niet uit, want wij nemen uw opdracht altijd tegen een marktconforme prijs aan. Van tevoren krijgt u duidelijkheid over de totale kosten van het om- en verpakken van uw groente of fruit.

Duurzame werkomgeving

Dit alles doen wij op de innoverende en duurzame locatie in de Waal-Eemhaven: Rotterdam Cool Port. Continue ontwikkeling van onze machines, methodes en werkwijze zorgen dat wij voorop blijven lopen in de AGF-sector in Nederland. Bij Cool Port Packing Rotterdam streven wij naar het creëren van de perfecte werkomgeving voor onze werknemers, waarbij hygiëne en hun welzijn centraal staat.

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions