De kernwaarden van Cool Port Packing Rotterdam

Flexibel, betrouwbaar, als team en resultaatgericht

Terwijl wij aan een duurzame relatie met onze klanten en medewerkers bouwen, blijven wij dicht bij onze kern en oorsprong. Alleen op die manier kunnen wij op een pure, eerlijke en betrouwbare manier u de dienstverlening bieden die wij u beloven: geen half werk, maar volledige ontzorging. 

Het streven naar de perfecte werkomgeving voor onze medewerkers speelt hierin een grote rol. Continue ontwikkeling van machines, methodes en werkwijzen zorgt daarnaast dat wij voorop blijven lopen in de Nederlandse AGF-sector.

Wij zijn flexibel

Als de situatie erom vraagt, willen wij snel kunnen anticiperen op veranderingen. Dat kan alleen door oplossingsgericht te denken en flexibel te zijn. De medewerkers weten prioriteiten te stellen, waarbij het doel van de opdrachtgevers voor ogen gehouden wordt. Doordat wij snel kunnen schakelen en bekend zijn met de taken en verantwoordelijkheden van het gehele team, geven wij prioriteit aan flexibiliteit.

Wij zijn betrouwbaar

Voor u als klant, maar ook voor onze collega’s, zijn de medewerkers een rots in de branding. Iedere medewerker staat garant voor hetgeen dat hij of zij uitvoert, zowel zelfstandig als in teamverband. Zodoende kunt u blind op ons vertrouwen. Daarnaast is afspraak bij ons ook echt afspraak.

Wij werken samen

Behulpzaamheid staat hoog in het vaandel, waardoor de flexwerkers u en onze collega’s altijd met raad en daad bijstaan. Het klantbelang krijgt voorrang op ons eigen bedrijfsbelang, wat inhoud dat wij altijd proactief meedenken in het verbeteren van werkprocessen. Dat komt ten goede van uw opdracht! Vele handen maken licht werk en het groepsresultaat is onze sleutel tot succes.

Wij gaan voor het beste resultaat

Doordat alle medewerkers in staat zijn om het beste uit hun werkzaamheden te halen, kunnen verwachtingen van onze klanten overtroffen worden. Dit is alleen mogelijk als de medewerkers op een creatieve manier omgaan met de beschikbare middelen en deadlines. Het klantbelang is ons belang en dat houdt in dat wij bij tegenslagen niet opgeven!

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions