Teamwork makes the dream work

Collegiaal en professioneel

Al onze medewerkers zijn ervan overtuigd dat uw groente en fruit de beste behandeling verdienen. Deze kunnen zij alleen geven als zij overtuigd zijn van onze gezamenlijke kenwaarden: flexibiliteit, betrouwbaarheid, teamwork en resultaatgerichtheid. Alleen zo kan ons team zorgdragen voor de versheid en kwaliteit van uw producten.

Aanpakkers in groente en fruit

Het gehele team weet van aanpakken, heeft zin om te werken en houdt het hoofd koel. Op de werkvloer en op kantoor gaan wij collegiaal met elkaar om, zonder ons einddoel en onze professionaliteit uit het oog te verliezen. Door onze kernwaarden uit te dragen, zorgen wij gezamenlijk dat uw groente en fruit op de afgesproken tijd en volgens uw wensen verpakt en geleverd worden.

Moeten uw producten aan hoge eisen voldoen?

BEL 010-3132786

Één vast aanspreekpunt

Ieder team wordt geleid door een ‘voorman’, iemand die de leiding over het team heeft en die inzicht heeft in uw wensen en behoeften. Zo zorgen wij dat de onderlinge communicatie tussen u en ons team optimaal verloopt. De ervaren leidinggevende voorman zorgt voor de aansturing van het team op de werkvloer en u heeft bij ons op kantoor uw persoonlijke vaste aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk!

Front- en backoffice

Het grootste deel van onze medewerkers is in de duurzame AGF-loods aan het werk. Uiteraard hebben wij ook een efficiënt en klantgericht team met kantoormedewerkers. Zij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over administratie en registratie. Als gecertificeerde dienstverlener voldoen wij namelijk aan alle eisen en zorgen wij voor opleidingsmogelijkheden om het gewenste hoge niveau te kunnen bewaken.

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions