Geen half werk, maar volledige ontzorging

Ontelbare verpakmogelijkheden

Wij verpakken uw groente en fruit exact zoals u het wenst. Ons machinepark kent hierbij geen grenzen, waardoor wij kunnen verpakken met verschillende verpakkingsmogelijkheden, zoals netlon, girsac(+), (top)seal, flowpack, vertbag, ecopunnet, schalen en foodtainer. Jaarlijks worden zowel veel nationale als internationale retailers voorzien van perfecte kwaliteit groente en fruit.

Volledige ontzorging

Alle werkzaamheden omtrent het om- en verpakken van groente en fruit worden door onze werknemers zorgvuldig uitgevoerd, maar daar begint het pas! Wij denken namelijk ook met u mee over de inkoop van het gewenste verpakmateriaal, zoals schaaltjes, deksels en folie. Alle AGF-verpakkingen kunnen van de benodigde labels en stickers voorzien worden, dit kan zowel whitelabel als tailor-made. Het verpakken van uw groente en fruit wordt optimaal gestroomlijnd. Met onze totaaloplossing heeft u echt geen omkijken meer naar het verpakproces.

Ontzorgd worden in het gehele verpakproces?

BEL 010-3132786

Duurzaam verpakken

Dit alles doen wij op een innoverende en duurzame locatie in de Waal-Eemhaven: Rotterdam Cool Port. Groente en fruit verdienen een speciale behandeling en alleen met die gedachte kunnen wij zorgdragen voor de versheid en kwaliteit van uw producten. Continue ontwikkeling van onze machines, methodes en werkwijze zorgen dat wij voorop blijven lopen in de AGF-sector. Met onze professionele druiven- en blauwe bessenlijn zijn wij onderscheidend in Europa. Door deze lijnen kunnen wij eenvoudig uw producten vanuit bulk in punnet verpakken.

Eenmalig of frequent verpakken

Heeft u andere verpakkingsbehoeften of een afwijkende frequentie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij denken flexibel en resultaatgericht met u mee, want de verpakkingsmogelijkheden zijn oneindig. Wij begeleiden u ook als u eenmalig gebruik wilt maken van onze diensten, zonder hier een frequentie aan te koppelen.

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions