Sorteren en ompakken naar uw wens

Snel, hygiënisch, kwalitatief en deskundig

Als iemand bekend is met de kwetsbaarheid en de gewenste omloopsnelheid van groente en fruit, dan zijn het onze medewerkers wel! Zij weten precies hoe zij met veel verschillende productsoorten om moeten gaan. Ons team zorgt voor de snelheid en deskundigheid die nodig zijn voor een goede verwerking van uw order. Het sorteren en ompakken van uw producten kunt u daarom met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.

Sorteren tegen een scherp tarief

Of u nu een spoedklus heeft of ons terugkerende werkzaamheden biedt, wij beloven u een scherp tarief. Van tevoren krijgt u inzicht in de totale kosten van het sorteren, ompakken of verpakken van uw producten. Het maakt ons daarbij niet uit hoe groot of klein uw opdracht is. Met evenveel enthousiasme pakken wij een lading lychees om of sorteren wij een hele container sinaasappels op kwaliteit.

Brandschone en verse producten verkopen?

Bel 010-3132786

Machinaal sorteren

U laat ons weten aan welke eisen uw producten moeten voldoen en wij zorgen ervoor dat u uitsluitend de eindproducten krijgt, die aan uw eisen voldoen. Onze duurzame machines en ompaklijnen maken het onder andere mogelijk om overzichtelijk uw producten te sorteren op kwaliteit en om deze consumptiegeschikt en vers te leveren. Indien gewenst slaan wij uw order op in onze speciale koelruimtes.

Eenmalig of frequent sorteren

Heeft u andere behoeften, zoals stickeren of een afwijkende frequentie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij denken flexibel en resultaatgericht met u mee, want de mogelijkheden zijn oneindig. Wij begeleiden u ook als u eenmalig gebruik wilt maken van onze diensten, zonder hier een frequentie aan te koppelen.

Cool Port Packing Rotterdam 
Bezoekadres: Albert Plesmanweg 250, 3088 GD Rotterdam - Havennummer 2450
Navigatieadres: Albert Plesmanweg 200
010-3132786 - info@cppr.nl

© Cool Port Packing Rotterdam - DisclaimerGeneral conditions